Sport

GORAN U GRADU Po treći put ljetni teniski kamp u Dubrovniku

GORAN U GRADU Po treći put ljetni teniski kamp u Dubrovniku

Ljetni Dubrovnik tenis kamp u organizaciji Tenis centra Dubrovnik i Tenis kluba Ragusa i ove će se godine, treći put zaredom, od 3. do 10. kolovoza održati u gradu pod Srđem.

– Tenis kamp je izvrsna promidžba tenisa u gradu, koji je otvaranjem tenis centra doživio svojevrsnu ekspanziju, ali i promidža grada Dubrovnika. Hvala Goranu Ivaniševiću što dolazi već treću godinu i nadam se da će se suradnja nastaviti i ubuduće – kazao je Pasko Barović u ime organizatora kampa.

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž istaknuo je kako je Grad Dubrovnik prepoznao suradnju Ivaniševića i Tenis centra Dubrovnik te potpisao suradnju na pet godina.
– Što se tiče djece i mladih nemamo ograničenja i uvijek odgovaramo na zahtjeve. Ovo je jedan od najznačajnijih i drago mi je da je Dubrovnik počeo priču koja je od ove godine krenula i u Umagu – kazao je Raguž, najavivši plan izgradnje natkrivenih terena, kako bi se djeca tenisom mogla baviti i zimi.

– Ovdje smo treću godinu. Neke znam od lani, a neki su novi. Imat ćemo i teških i lakših dana, ali sam siguran da će svi oni puno naučiti. Zahvaljujem prijateljima Pasku Baroviću i Romanu Kristiću. Oni su glavni ‘krivci’ za ovaj sjajan kamp. Nadam se da će kamp potrajati još godinama – kazao je Goran Ivanišević.

Ove godine u radu kampa sudjeluje 22 djece, od čega dvanaest iz grada te deset izvan Dubrovnika, točnije Irske, Njemačke i susjednih zemalja.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist