Sport

GOLIJADA U GOSPINOM POLJU Osmica u mreži Alumnusa za četvrtu pobjedu!

MNK Square Ilustracija

U sedmom kolu 1. HMNL momčad MNK Squarea ovog je petka navečer pred oko 400 gledatelja stigla do četvrte pobjede ove sezone. U dvoboju protiv zagrebačkog Alumnusa slavili su rezultatom 8-4 (3-0) te su na taj način i dalje ostali u samom vrhu poretka 1. Hrvatske malonogometne lige.

Mrežu zagrebačke momčadi prvi je otvorio Pele u 4. minuti, a potom su do poluvremena još pogađali Mirko Hrkać i Keko. Gosti su u 21. minuti smanjili na 3-1 (Perković), a nakon toga i na pogodak zaostatka (Markić) nakon što je prethodno momčad MNK Squarea igrala s igračem manje zbog drugog žutog kartona Brazilca Keka.

Minutu nakon smanjenja na 3-2, uslijedila su dva brza pogotka momčadi MNK Squarea, prvo Hrvoja Cvjetkovića, a potom i Harona Džankovića za visokih 5-2. Gosti su potom krenuli u igru s igračem vratarom, no u 35. te minutu poslije, na nedostižnih 7-2 pogodio je Marko Kuraja. Golijada je nastavljena i u posljednje tri minute u kojima su gosti postigli dva (Markić, Perković), a Square Blago Gašpar) jedan za konačnih 8-4.

– Potpuno zaslužena pobjeda, nije bilo ni ovo savršeno ali bili smo bez Đuraša te od 25. minute bez Keka. Ovo nije bilo naših sto posto, Alumnus se predstavio u dobrom svjetlu s obzirom na igrački kadar s kojim je došao u Dubrovnik. Sačuvali smo igrače koji imaju žute kartone i sitne ozljede tako da sve što smo htjeli i ostvarili smo upisavši uvjerljivu i zasluženu pobjedu – rekao je Antun Bačić nakon utakmice.

S ovim uspjehom Square je na trećem mjestu u poretku s 13 osvojenih bodova. U osmom kolu, u subotu, 7. prosinca, ‘crveno-plavi’ će u goste HMNK Vrgorac.

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist