DuList PROMO

GHETALDUS OPTIKA PREDSTAVLJA Leće za ‘život u uredu’

GHETALDUS OPTIKA PREDSTAVLJA Leće za 'život u uredu'

Zeiss leće za ured mogu vam osigurati udobnost pri radu čak i nakon osam sati boravka u uredu, a nabaviti ih možete u Ghetaldus optici u Atlant poslovnom centru na adresi Dr. Ante Starčevića 24, Dubrovnik. Do 31. 1. možete ostvariti 10% popusta na naočalne leće za radni prostor.

Imate li naočale za čitanje? Dobro je da ih imate, no one vam ne mogu omogućiti optimalan vid dok radite ispred zaslona. Upravo suprotno – one vam mogu ugroziti vid i utjecati na ispravno držanje prilikom sjedenja za računalom.

Problem je u tome što obične neočale za čitanje imaju najbolju vidnu oštrinu, na cca. 30 do 40 cm i da bi oštro vidjeli zaslon računala, korisnici se moraju približiti na tu udaljenost, što je neprirodan položaj tijela, te izaziva razne fiziološke teškoće. Drugo rješenje je za rad na računalu imati dodatne naočale. U tom slučaju korisnici moraju mijenjati naočale pri svakoj promjeni pogleda.

Oko 80% zaposlenih svoj radni dan provedu ispred zaslona računala. Kako svaki kontinuirani napor i navika uglavnom sa sobom nose i negativne posljedice, ni cjelodnevni boravak ispred računalnog zaslona nije iznimka.

Zaposlenici s takvim zadacima uglavnom imaju izražene subjektivne vidne smetnje. No, uz subjektivne javljaju se i one objektivne. Naime, nemoguće je, za oko koje je s godinama izgubilo sposobnost akomodacije, jednakom oštrinom vidjeti predmet koji je na različitim udaljenostima, odnosno koji je na srednjoj ili maloj udaljenosti. Rješenje, na sreću, postoji.

Zeiss leće za ured mogu vam osigurati udobnost pri radu čak i nakon osam sati boravka u uredu, a nabaviti ih možete u svim Ghetaldus optikama. Svi smo se, ne jedanput, suočili s glavoboljama i crvenim očima, osjećajem svrbeža i peckanja u zjenicama. Uzrok je lako shvatljiv – oči su nam se za vrijeme rada kontinuirano naprezale i umarale. Malo bismo čitali s papira, potom bismo pogled prikovali za računalni zaslon, a ništa manje napora nije potrebno ni za razgledavanje i komunikaciju s kolegama u uredu.

Možda su to, jer su dio rutine i svakodnevice, činjenice na koje ne obraćamo previše pozornosti, no svakako bismo trebali. Prije ili kasnije, osjetit ćemo loše posljedice nedovoljne brige o stanju svojih umornih očiju. Zeiss leće za ured osiguravaju najbolju vidnu oštrinu na blizinu, te na srednju odaljenost i to do maksimalne udaljenosti od 4 m. Što to znači za vas? S jednim naočalama možete raditi na računalu, s tim istim naočalama možete čitati zabilješke, ali i pratiti sastanak u uredu…..

Zeiss leće za ured pružaju nam jasan i opušten vid u područjima između blizine i srednjih udaljenosti te čine svakodnevne poslovne situacije puno ugodnijima. Zahvaljujući novoj tehnologiji, maksimalne srednje udaljenosti (M.I.D.) naočalne leće za ured mogu se prilagoditi specifičnim potrebama korisnika – bilo da se radi o radu u uredu ili aktivnostima u slobodno vrijeme. Uz Zeiss individualnu tehnologiju, nema potrebe da se oko prilagođava naočalama, naočale s prilagođavaju oku korisnika i njegovim potrebama.

Prednosti spektra ZEISS naočalnih leća za ured su dobra oštrina vida za pogled od bliže (u praksi: čitanje) do srednje udaljenosti (u praksi računalni zaslon ili radni stol), sa širokim rasponom pogleda; opušten i prirodni pogled u uredu i za bilo koje aktivnosti na maloj i srednjoj udaljenosti; ugodan položaj glave i tijela; prilagođenost individualnoj udaljenosti vida za raspon od bliže do srednje udaljenosti. Tri razine djelovanja osiguravaju najbolji odabir leće, kako bi se zadovoljile osobne tj. specifične potrebe korisnika. Nabaviti ih možete u bilo kojoj poslovnici Ghetaldus optike.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist