Anu Mariju Bujić iz Pantarula mnogi znaju ne samo po ovom sjajnom restoranu, već i po blogu ‘Da mi je nešto slatko’ te sjajnoj kuharici ‘What’s Cooking in Dubrovnik’.
E pa upravo za nju Ana Marija je dobila drugu nagradu! Naime, upravo je njena kuharnica ovih dana osvojila drugu nagradu za najbolju svjetsku kuharicu gastro blogera, a to nije mala stvar, piše journal.hr.
Naime, Gourmand International nagrade dodjeljuju se kuharicama napisanim u cijelom svijetu u uistinu mnogo kategorija koje pokrivaju sva tematska područja i svojevrstan su ekvivalent “gastro Oscara”. Nagradu je osnovao Edouard Cointreau, potomak loze Cointreau poznate po proizvodnji likera od naranče, a svake godine odabiru se najbolji u svojim poljima. Nakon nominacije za Najboljeg ženskog chefa i Najbolju blogersku kuharicu uslijedila je nagrada za potonju kategoriju.
Ovdje možete pogledati sve nominacije i nagrade.