DuList IN

GALERIJA VINA MIVA NA VOJNOVIĆU DARUJE Boca mjehurića čeka novog vlasnika

GALERIJA VINA MIVA NA VOJNOVIĆU DARUJE Boca mjehurića čeka novog vlasnika

U susret blagdanima Galerija vina Miva zajedno s DuListom daruje jednu ili jednog čitatelja s vrijednim pjenušcem poznatog talijanskog proizvođača – Villa Sandi.

Popularan Villa Sandi Prosecco, pogotovo njegova ružičasta inačica Rose Milesimato, krasi lijepa roza boja s bakrenim odsjajima, te živahni i intenzivni mjehurići.

Ovaj svjež i elegantan Prosecco uz dvije originalne čaše Villa Sandi te vinski čep ovog priznatog proizvođača pjenušaca može biti vaš, a sve što trebate je biti najbrži te na nagradna@dulist uz naznaku Za prosecco proslijediti podatke: Ime i prezime, adresu i telefon.

GALERIJA VINA MIVA NA VOJNOVIĆU DARUJE Boca mjehurića čeka novog vlasnika

Pored prigodnih pjenušaca, Miva vina na adresi Iva Vojnovića u svojoj ponudi ima besprijekornu vinoteku namijenjenu ljubiteljima finih vina kao i poznatih svjetskih žestokih pića i pjenušuca.

Vizija i cilj galerije vina Miva jest podići kulturu ispijanja vina i pjenušaca na jednu višu razinu, u čemu su nakon niza godina, truda i rada, svakako i uspjeli. O tome najbolje govori ambijent i atmosfera s potpisom ostalih Miva galerija vina u Zagrebu, te najvažnije od svega, zadovoljni kupci i klijenti.

Osim značajnijih hrvatskih vinara, Miva galerija vina u ponudi ima i mnoge poznate etikete stranih vina kao i najbolje svjetske pjenušce grupacije Moët Hennessy. Osim vina i pjenušaca, u prodaji su i žestoka pića iz portfelja Moët Hennessy, ali i mnoga druga, zatim čaše Riedel, kao i maslinova ulja, čokolade te razne druge delikatese.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist