Kultura

GALERIJA FLORA Multimedijalna prezentacija besmisla

maro mitrovic teo martinovic flora

Kad se sastanu, a za naše pojmove nesumnjivo kontroverzni, sjajni Maro Mitrović i glazbeni virtuoz Teo Martinović, uz ‘pojačanje’ Marovog sina Marka i kćeri Wande – nema sumnje da se skuhala vruća umjetnička ‘kaša’. Koju ćemo imati priliku kušati svim čulima u nedjelju 18. veljače u Galeriji Flora s početkom u 19 sati.
‘Multimedijalna prezentacija besmisla’ – tako se zove. Iako smo znali da nam neće otkriti sve zamolili smo Mara da nam makar da naslutiti što nas očekuje.
-Pa otkrit ću ponešto. ‘Pillow Talk’ što stoji na plakatu je moja glazbena kompozicija. Dakle šaputanje na jastuku… A ono ‘Fickentropp&Mowgli’ – dok ronimo Marko i ja otupimo. Emocionalno, intelektualno i kreativno. I da ne bi baš to tupilo bilo potpuno, da se makar malo zadržimo…, pogotovo ja, činimo ta neka smješna videa koja će isto biti pedstavljena u nedjelju u Flori. A Teo Martinović?! Ma on je aposlutni genijalac. Prikazat ćemo tri video spota koja smo radili na njegove kompozicije. I tu je moja Wanda, ali njenu ulogu nećemo otkriti. Uglavnom struktura cijele priče je 40-tak minuta video projekcije a dok to bude trajalo mi ćemo uživo činit neke stvari. Koje – e to vam neću reć’! Ja bi zapravo najradije da zaboravimo sve što smo rekli. Da bude neka eskapada besmisla što je nemoguće jer opet mora bit nekog smisla. Ali ajmo reć’ da će to bit jedna klackalica smisla i besmisla – pojasnio nam je, u svom stilu, Maro Mitrović

Pročitajte još

Međunarodni festival ‘Midsummer Scene’ slavi 10 godina

Dulist

STRUČNO VODSTVO KROZ KNEŽEV DVOR Sudionici imali jedinstvenu priliku posjetiti Notarijat i Raguzinu

Dulist

‘UMIŠLJENA MIŠICA’ Lutkarska predstava za najmlađe ove nedjelje

Dulist