Grad

Franković uručio ključeve prvim korisnicima stanova u Mokošici, najavio i novi javni poziv

Gradonačelnik Mato Franković uručio je ovog četvrtka ključeve stanova sedamnaestoro sugrađana koji su putem Javnog poziva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika ostvarili to pravo.

-Ovom prigodom još jednom čestitam prvim korisnicima stanova izgrađenim u sklopu projekta Dubrovačke stanogradnje. Uskoro će Grad Dubrovnik raspisat novi Javni poziv za dodjelu preostalih 26 stanova pod istim uvjetima, stoga će se svi oni sugrađani koji zadovoljavaju uvjete, a po prethodnom Javnom pozivu nisu ispravno dostavili dokumentaciju, moći ponovno podnijeti svoje zahtjeve. Grad će u međuvremenu donijeti potrebne izmjene postojeće Odluke kako bi se omogućilo korištenje već dostavljene ispravne dokumentacije za novu prijavu i kako bi se na taj način olakšalo našim sugrađanima – napisao je Franković.

Foto: Facebook/Mato Franković

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] Vlaho Arbulić: ‘Vječno sam zaljubljen u ‘komad’ zemlje na kojem sam odrastao’

Maria Prkut

[BEZ DOZVOLE KONZERVATORA] Pravoslavna crkva mora hitno ukloniti ulaz Muzeja ikona!

Dulist

[OVAJ ČETVRTAK U SPONZI!] Sastat će se opet stara klapa, ovoga puta za gospara Davora Gjiva Gjivoja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija