Sport

FRANKOVIĆ KOŠARKAŠICAMA ‘Ostavile ste srce na parketu i zasluženo stigle do druge titule prvakinja’

FRANKOVIĆ KOŠARKAŠICAMA 'Ostavile ste srce na parketu i zasluženo stigle do druge titule prvakinja'

U povodu osvajanja još jednog naslova Hrvatske, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku košarkašicama Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, njihovim trenericama i Upravi Raguse.

Prenosimo je u cijelosti:

‘Drage košarkašice Raguse,

Od srca čestitam na osvajanju trofeja zlatnog sjaja, koji zahvaljujući vašoj borbi i htijenju ostaje u našem Dubrovniku. Pred punim ste tribinama požeške sportske dvorane ostavile srce na parketu i potpuno zasluženo stigle do druge uzastopne titule državnih prvakinja.

Ovim ste uspjehom razveselile sve nas u gradu i učinile nas ponosnima, a naročito Vaše obitelji i prijatelje. Vašom ste vjerom u pobjedu i ustrajnošću tijekom cijelog natjecanja iskazale istinski sportski duh i entuzijazam.

Uz podršku trenerica Cvetane Matić, Alme Majstorović i cijelog tima Raguse na čelu sa Tomislavom Tabakom iz godine u godinu bilježite odlična postignuća i nadam se da ćete tako nastaviti i u budućnosti.

Drage košarkašice, titula najbolje ekipe na ovom prvenstvu pripala je vama, jednom perspektivnom kolektivu koji je ispunjen dobrom energijom i iznimnim talentima, stoga zajednički proslavite ovaj važan događaj i veselite se novim sportskim izazovima.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Dubrovnika

Mato Franković’

Pročitajte još

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist

BRAVO Franko Torić osvojio naslov prvaka na turniru u parastolnom tenisu

Dulist