Aktualno

FRANKOVIĆ ‘Grad Dubrovnik je predao potpunu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja’

Iz Grada Dubrovnika poslali su priopćenje dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića povodom anonimne prijave Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa protiv zamjenice Orlande Tokić. Nnaglašavaju kako ‘Povjerenstvo nikada nije navelo da Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja, već je u njihovom priopćenju jasno navedeno kako to tvrdi anonimni prijavitelj’.

Cijelo priopćenje prenosimo u cijelosti:

‘Grad Dubrovnik će žurno odgovoriti na traženje Povjerenstva u kojem se, na osnovu anonimne prijave, traži dokumentacija koja se odnosila na izdavanje građevinskih dozvola od strane Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Grada Dubrovnika društvu Apozitod.o.o, u vlasništvu supruga zamjenice Tokić.

Na osnovu anonimne prijave u kojoj prijavitelj tvrdi kako Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju u slučaju Primorje gradnja, Povjerenstvo je od Grada Dubrovnika ponovno zatražilo dokumentaciju u istom slučaju.

Napominjemo kako je Grad Dubrovnik predao potpunu dokumentaciju u navedenom slučaju te kako prema informaciji koju smo dobili iz Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa nikad niti nije navedeno da Grad Dubrovnik nije dostavio cjelokupnu dokumentaciju, već je u njihovom priopćenju jasno navedeno kako to tvrdi anonimni prijavitelj.’

Pročitajte još

Viceprvakinje svijeta iz plesnog studija Step’n Jazz na prijemu kod zamjenice Tepšić

Dulist

ČETVRTAK Što donose Dani otvorenih vrata Restauratorskog odjela Dubrovnik?

Dulist

Vatrogasci imali deset intervencija ispumpavanja u sat vremena!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija