Grad

Franković danas tvrdi: Revizija Vodovoda nije gotova! A poslana je DORH-u?!

Franković danas tvrdi: Revizija Vodovoda nije gotova! A poslana je DORH-u?!

Revizija poslovanja Vodovoda još nije gotova – rekao je na sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Mato Franković.

Naime, vijećnika SDP-a Mladena Gojuna zanimalo je zbog čega gradski vijećnici danas na sjednici nisu dobili izvješće o obavljenoj reviziji, kao što je to gradonačelnik obećao prije točno mjesec dana. Doduše tada je rekao kako će se vijećnicima dati na uvid jedan dio revizije. O istom je pisao i u svom izvješću o radu za drugu polovicu 2017. godine.

– Nakon analize zatečenog stanja u gradskoj upravi, ustanovama u kulturi te trgovačkim društvima u kojima Grad Dubrovnik ima većinski ili manjinski udio u vlasništvu, otkriven je čitav niz nepravilnosti. Državna revizija potvrdila je nepravilnosti u radu razvojne agencije DURA te tvrtkama „Sanitat“ i „Vodovod“. Izvješća su proslijeđena Državnom odvjetništvu na postupanje – napisao je Franković u svom izvješću o kojem se raspravljalo na sjednici Gradskog vijeća prije mjesec dana. Stoga nije jasna njegova današnja izjava kako revizija nije gotova.

Inače, vijećniku Gojunu odgovorio je i kako je ova sjednica Gradskog vijeća bila potaknuta vremenskim rokovima vezano za aukciju prostora Zagrebačke banke na Gundulićevoj poljani te se i iz tog razloga revizija nije našla pred vijećnicima.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist