Grad

Franković danas tvrdi: Revizija Vodovoda nije gotova! A poslana je DORH-u?!

Revizija poslovanja Vodovoda još nije gotova – rekao je na sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Mato Franković.

Naime, vijećnika SDP-a Mladena Gojuna zanimalo je zbog čega gradski vijećnici danas na sjednici nisu dobili izvješće o obavljenoj reviziji, kao što je to gradonačelnik obećao prije točno mjesec dana. Doduše tada je rekao kako će se vijećnicima dati na uvid jedan dio revizije. O istom je pisao i u svom izvješću o radu za drugu polovicu 2017. godine.

– Nakon analize zatečenog stanja u gradskoj upravi, ustanovama u kulturi te trgovačkim društvima u kojima Grad Dubrovnik ima većinski ili manjinski udio u vlasništvu, otkriven je čitav niz nepravilnosti. Državna revizija potvrdila je nepravilnosti u radu razvojne agencije DURA te tvrtkama „Sanitat“ i „Vodovod“. Izvješća su proslijeđena Državnom odvjetništvu na postupanje – napisao je Franković u svom izvješću o kojem se raspravljalo na sjednici Gradskog vijeća prije mjesec dana. Stoga nije jasna njegova današnja izjava kako revizija nije gotova.

Inače, vijećniku Gojunu odgovorio je i kako je ova sjednica Gradskog vijeća bila potaknuta vremenskim rokovima vezano za aukciju prostora Zagrebačke banke na Gundulićevoj poljani te se i iz tog razloga revizija nije našla pred vijećnicima.

Pročitajte još

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Dulist

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija