Aktualno

FRANE BARBARIĆ ‘Nisam pratio suđenje, za mene ovo nije toliko važno’

barbaric sud

Bivši predsjednik Uprave HEP-a Frane Barbarić danas se ispituje u nastavku suđenja za tragediju u Hidroelektrani Dubrovnik u kojoj su živote izgubili Davor Pozniak, Mato Maškarić i Ivica Zvrko.
Prije početka suđenja, dao je kratku izjavu novinarima ustvrdivši kako do sad nije prati tijek suđenja jer ovo za njega nije uopće toliko važno!
-Nisam pratio suđenje. Imam drugih važnijih stvari u ovom trenutku tako da uopće ne znam… – rekao je kada ga je novinarka prekinula pitanjem: ‘Ovo Vam se ne čini toliko važno?
-Za mene ne – odgovorio je.
Uz to, izjavio je i kako uopće ne zna zašto je pozvan na saslušanje. Ne sjeća se ni je li nakon tragedije dao iskaz, to tek mora danas vidjeti.
-Imali smo toliko puno stvari u ovom proteklom razdoblju od nažalost ove tragedije, i po dva potresa – govorio je, a kada mu je novinarka rekla kako ga je ona vidjela na sudu dodao je: Onda dobro vi znate bolje od mene, ja ne mogu sa sigurnošću to tvrditi’.

Barbarić je, podsjetimo, u vrijeme izbijanja požara u HE Dubrovnik, tijekom kojega su živote izgubila tri zaposlenika tog postrojenja, bio predsjednik Uprave HEP-a.

Pročitajte još

U SPOMEN GORANU KOMLENCU Više od 250 trkača sudjelovalo u utrci u Orašcu

Dulist

[FOTO] PREDSTAVLJEN ROMAN ‘BLANK’ Životna ispovijest glumca Feđe Štukana

Dulist

DOBRE VIJESTI ZA VOZAČE Od utorka niže cijene goriva

Dulist