Grad

FOTO Šampanjac za perjanice dubrovačkog turizma

FOTO Šampanjac za perjanice dubrovačkog turizma

Dubrovnik, brojni dubrovački hoteli i njihovi djelatnici osvojili su niz nagrada na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma.

Najbolji iz naše županije, od čega je oko 90 posto iz grada Dubrovnika, osvojili su preko jedne trećine ukupnih nagrada koje se dodjeljuju turističkim poslovnim subjektima, što nas, kako su istaknuli iz Županijske komore Dubrovnik, plasira u sam vrh hrvatske turističke ponude u 2016. godini.

Tim povodom u subotu navečer u tvrđavi Revelin Grad Dubrovnik i Turistička zajednica Grada Dubrovnika priredili su prigodnu svečanost uz dodjelu priznanja ovogodišnjim laureatima i svima onima koji su svojim predanim i cjelogodišnjim radom doprinijeli da naš grad ponese ovu prestižnu titulu.
Podsjetimo, na Danima hrvatskog turizma nagrađeni su: Valamar Lacroma Dubrovnik hotel u kategoriji kongresni hotel; Hotel Dubrovnik Palace u kategoriji odmorišni hotel 5*, Hotel Neptun u kategoriji odmorišni hotel 4*, Valamar Dubrovnik President u kategoriji wellness hotel, Villa Dubrovnik u kategorijama jedinstveni luksuzni hotel, luksuzni hotel i hotel godine, The Pucić Palace Hotel u kategoriji mali i prijateljski hotel, a nagrađeni su i Katija Zvone-Krmek (Jadranski luksuzni hoteli d.d.) za najbolju djelatnicu prodaje i marketinga u turizmu te Mateo Gverović (Valamar Riviera d.d.) za najboljeg kuhara.

Zahvalnice su uz već spomenute dobili i Društvo prijatelja dubrovačke starine, Dubrovački simfonijski orkestar, DURA, Gorska služba spašavanja, Domouprava, Hitna služba, Gradsko društvo crvenog križa, Hrvatska gospodarska i obrtnička komora, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Kazalište Marina Držića, Kinematografi, Lučka kapetanija i uprava, Libertas, Linđo, Luka Dubrovnik, Ljetne Igre, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, Rezervat Lokrum, Sanitat, Turistička i ugostiteljska škola, Umjetnička galerija, Dubrovački vatrogasci, Vrtlar, Zračna luka Dubrovnik, te mnogi drugi.
Nakon dodjele priznanja zabava se nastavila uz klapu Šufit, te na „Mash Up Partyju“ uz resident DJ-e Audiometrica, Speeda i PhiberOptic.

Pročitajte još

Asfaltira se Ulica Marina Kneževića u Novoj Mokošici

Dulist

Dva nova kombija u Libertasu

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović