Aktualno

FOTOGRAFSKI PROJEKT DULISTA Vlaho, Blažu, Blaženka… Vidimo se za četiri dana ispred Parčeve crkve!

Samo četiri dana dijele nas od velikog fotografskog projekta DuLista u kojem će glavnu ulogu imati imenjaci našeg Parca svetog Vlaha!

Naime, pozivaju se svi naši sugrađani, mali i oni malo veći koji ponosno nose ime našeg Parca da nam se pridruže ispred crkve sv. Vlaha u četvrtak, 30. prosinca, u 13 sati.

Vlaho, Blažu, Blaženka… dođite i  budite dio ovog projekta koji će činiti važno poglavlje monografijskog izdanja DuLista ‘Svi Vlahovi ljudi’, koje će ugledati svjetlo dana uoči 1050. Feste!

Dođite u nošnjama, u radnim odijelima, dođite i budite svoji – i Vlahovi. Spremno pozirajte našem Zvonimiru Pandži i na ovaj način čuvajte i ponosno još jednom bilježite ovo lijepo ime, za spomen!

Pročitajte još

U nedjelju i ponedjeljak velika opasnost od toplinskog vala

Dulist

Na Elafitima ne pomaže Hitna s kopna, već obiteljski liječnik s otoka

Maria Prkut

JOŠ JEDAN IZDAVAČKI POTHVAT DULISTA Željan Konsuo u novoj knjizi otkriva nepoznate detalje i intrige dubrovačkog nogometa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija