DuList IN

[FOTOGALERIJA] Sad je već velika cura! Sretan 25. rođendan Manjguri

blank

U vrijeme kada je PR u Hrvatskoj još bio nepoznat pojam, na današnji dan prije 25 godina dubrovački PR stručnjak Krešimir Macan osnovao je – Manjguru.

– Iza nas su stotine uspješnih domaćih i stranih suradnji, a zahvaljujući inovativnom pristupu i neprekidnoj radoznalosti i dalje svaki novi projekt prihvaćamo kao najvažniji, radeći sa srcem – istaknuli su nam slavljenici, te dodali kako im u tome pomažu upravo najbolji suradnici, partneri i prijatelji. Stoga je ovaj ponedjeljak bio u znaku velike proslave, uredske, pa i u formi afterwork partyja…

Vratimo se malo u povijest – ova važna agencija za odnose s javnošću koja pokriva sve vrste komunikacijskih usluga osnovana je 1997. godine kada je pojam PR-a bio nepoznata, strana riječ.

Iskustvo stečeno na prvim borbenim linijama svakodnevno stavljaju na raspolaganje upravljačkim timovima tvrtki i organizacija, nudeći konkretna rješenja za sve poslovne izazove. Predvodnici su u inovativnosti, ekspertizi i odlučnosti, a svojim djelovanjem unapređuju kulturu uspješne komunikacije, postavljajući visoke stručne standarde. Specijalizirani su za strateški komunikacijski menadžment, a upravo potpis ove sada već velike ‘cure’ stoji ispod niza uspješnih projekata u Hrvatskoj i zemljama regije.

Pročitajte još

NOVA KOLEKCIJA BURALA Luksuz i kvaliteta od najkvalitetnijeg češljanog pamuka

Dulist

Luka Šulić dobio četvrto dijete: ‘Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno. Sada smo kompletni’

Dulist

[30 GODINA KARIJERE] Pero FullHouse slavljeničku turneju završio u Revelinu

Dulist