DuList IN

[FOTOGALERIJA] Sad je već velika cura! Sretan 25. rođendan Manjguri

page 17

U vrijeme kada je PR u Hrvatskoj još bio nepoznat pojam, na današnji dan prije 25 godina dubrovački PR stručnjak Krešimir Macan osnovao je – Manjguru.

– Iza nas su stotine uspješnih domaćih i stranih suradnji, a zahvaljujući inovativnom pristupu i neprekidnoj radoznalosti i dalje svaki novi projekt prihvaćamo kao najvažniji, radeći sa srcem – istaknuli su nam slavljenici, te dodali kako im u tome pomažu upravo najbolji suradnici, partneri i prijatelji. Stoga je ovaj ponedjeljak bio u znaku velike proslave, uredske, pa i u formi afterwork partyja…

Vratimo se malo u povijest – ova važna agencija za odnose s javnošću koja pokriva sve vrste komunikacijskih usluga osnovana je 1997. godine kada je pojam PR-a bio nepoznata, strana riječ.

Iskustvo stečeno na prvim borbenim linijama svakodnevno stavljaju na raspolaganje upravljačkim timovima tvrtki i organizacija, nudeći konkretna rješenja za sve poslovne izazove. Predvodnici su u inovativnosti, ekspertizi i odlučnosti, a svojim djelovanjem unapređuju kulturu uspješne komunikacije, postavljajući visoke stručne standarde. Specijalizirani su za strateški komunikacijski menadžment, a upravo potpis ove sada već velike ‘cure’ stoji ispod niza uspješnih projekata u Hrvatskoj i zemljama regije.

Pročitajte još

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist

U SURADNJI S PARKOM ORSULA Darujemo ulaznice za Zoster!

Dulist

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist