Sport

[FOTOGALERIJA] Luka Đurović najbrže svladao zidine!

[FOTOGALERIJA] Luka Đurović najbrže svladao zidine!

Jedinstvena i izazovna. Vrijedna osvajanja. Baš poput zidina – to je utrka kojom je i ove godine počela trkačka manifestaciju Du Motion Runners’ Days Dubrovnik.
Stazu s 1080 skalina najbrže je istrčao triatlonac iz Lapada Luka Đurović. On je ovu izazovnu i jedinstvenu utrku istrčao s vremenom 12:20.22. Drugi je Damir Primorac, a treći Ivan Kličan. U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Nina Mijoč, druga je Melanie Nicolle, a treća Mirna Marović.

Inače, dvodnevnu manifestaciju ove je subote na Stradunu otvorila za. mjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić. Poželjela je dobrodošlicu svim trkačima koji ove godine dolaze iz čak 50 država svijeta te zahvalila organizatorima događanja na kojem se očekuje 2700 sudionika.
Nakon utrke 1940 metara dugim dubrovačkim zidinama, slijedi Dječja utrka Orlando za dubrovačke vrtićarce i mlađe osnovnoškolce.
Nedjelja je rezervirana za mjesecima unaprijed rasprodanu, najinternacionalniju hrvatsku utrku Dubrovnik 21K, koji će se ove godine trčati po ponešto izmijenjenoj stazi, te humanitarnu utrku građana Dubrovnik 5K čijih će tisuću sudionika trčati za desetogodišnjeg Marka Akrapa.

Pročitajte još

GJEDSIDIGE CUP Hrvatski rukometaši na prijateljskom turniru u Oslu, prvi susret u 19 sati

Dulist

SENZACIJA ZA TRKAČE Uskoro nezaobilazna utrka Pelješkim mostom!

Dulist

BRIDŽISTI NA TURNIRU U SPLITU Čeović na petom, a Preljević i Rabušić na šestom mjestu

Dulist