DuList IN

FOTOGALERIJA Kad se velike i male ruke slože, sve se može

Profesori, administrativno osoblje, diplomanti i studenti RIT Croatia pridružili su se u subotur ujutro odgajateljima i djeci Doma Maslina u čišćenju okoliša Doma, a druženje je nastavljeno i kroz radionice stranog jezika.

Kako je istaknula ravnateljica Doma Maslina Ileana Stojanović jutrošnja akcija nastavak je dugogodišnje suradnje.
– Mi smo prije 10-ak godina imali prvu akciju sa studentima RIT-a. Ovo je zapravo nastavak te suradnje. Oni imaju želju i cilj pomaganja lokalnoj zajednici, a meni je želja da djeca vide kako i studenti i dekan i svi pomažu u čišćenju našeg okoliša. Ovo je za djecu super jer je pokazni primjer. Volonteri se s djecom upoznaju, druže se i uključeni su u razne aktivnosti. Trenutno u Domu imamo 20-ak djece i mi smo ovdje velika obitelj. Ne mogu stoga ni ja leći i njima govoriti da čiste, moramo ih poticati i primjerom pokazati – kaže Stojanović.
Alice Almer, voditeljica marketinga i promocije RIT Croatia ističe kako je cilj akcije pomaganje lokalnoj zajednici.
-Okupili smo se jer obilježavamo globalni dan volontiranja. To je inicijativa našeg matičnog sveučilišta. Globalno udruženje svih diplomanata nastoji napraviti nekakav doprinos u svim zajednicama u kojima djeluju. Mi smo se odlučili podružiti s djecom Doma Maslina i pomoći im u čišćenju okoliša – istaknula je Almer.
Kako je to jutros izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

#ADVENTNAVOJNOVIĆU Navijačku atmosferu ‘podgrijali’ Matko i Brane

[FOTO/VIDEO] #ADVENTNAVOJNOVIĆU Sveti Niko podijelio je poklone mališanima!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Kad padne noć – u Gradu nastane čarolija!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija