Sport

FOTOGALERIJA Jugaši svladali splitski Jadran rezultatom 6:13!

FOTOGALERIJA Jugaši svladali splitski Jadran rezultatom 6:13!

Izabranici Vjekoslava Kobešćaka, lakše su od očekivanog došli do nova tri boda u LEN Ligi prvaka. Jugaši su, kao gostujuća momčad u Gružu, svladali splitski Jadran rezultatom 6:13 (2:4, 1:2, 3:4, 0:3).

Prvu četvrtinu obilježila je sjajna igra Daniila Merkulova. U prvih osam minuta utakmice, mladi ruski reprezentativac postigao je čak četiri pogotka i odveo je svoju momčad na dva pogotka prednosti nakon prvog dijela utakmice.

Toni Popadić sjajnim je obranama vodio obranu Juga te je na poluvremenu prednost narasla na tri pogotka razlike. Jugova ‘jedinica’ zaustavila je čak 15 udaraca Spličana. U posljednjih pet minuta utakmice, na golu ga je zamijenio Antonio Vukojević, koji je nastavio niz Popadića i na kraju je prednost narasla na sedam pogodaka razlike.

Jugaše je večeras predvodio sjajni Daniil Merkulov s četiri postignuta pogotka. Dva je dodao Maro Joković, dok su se po jednom na lisu strijelaca upisali Loren Fatović, Luka Lončar, Xavi Garcia, Luka Lozina, Filip Kržić, Hrvoje Benić te Alexandros Papanastasiou.

Isti će protivnici odmjeriti snage već za sedam dana, na istom mjestu. Ipak, tada će Jugaši pred svojim gledateljima igrati u bijelim kapicama. Susret je na rasporedu u petak u 19 sati.

jug.hr/Zvonimir Pandža

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist