Županija

FOTOGALERIJA DUNEA slavi deseti rođendan: Na jednu uloženu dobili smo natrag šest kuna

Regionalna razvojna agencija DUNEA proslavila je danas u Hiltonu deseti rođendan. Na prigodnoj svečanosti okupile su se brojne osobe iz javnog života Dubrovnika, a okupljenima se prigodnim riječima obratila direktorica Melanija Milić.

-Mi danas nećemo govoriti samo o rođendanu nego o rezultatima našeg rada. Govorimo o 48 projekata koje je naša agencija prijavila za našu Županiju, a čak 85 posto sredstava su bespovratna sredstva što je veliki uspjeh s obzirom da imamo veliki stupanj razvijenosti. Svi naši projekti su važni jer pokrivaju cijelu županiju, radimo posao od općeg interesa, a bili smo slobodni izračunati kako smo na jednu uloženu kunu dobili vrijednosti 6,2 kune – rekla je Milić te dodala kako prava vrijednost DUNEA-e leži u ljudima koji ju čine.
Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić rekao je kako je DUNEA žarišna točka za regionalni razvoj i europske fondove.
-DUNEA obavlja najmanje dvije važne funkcije ove županije. Ona je žarišna točka za regionalni razvoj i žarišna točka za europske fondove što je iznimno bitno u vremenu kada jednostavno nema novca za realizaciju projekata – rekao je Dobroslavić te istaknuo kako je u životu imao sreću biti okružen mladim ljudima.
-Želim uspješan rad i napredak našoj najjužnijoj hrvatskoj županiji i regiji. Bez obzira što neke političke garniture mislile mi smo regija i uvijek ćemo to biti – rekao je Dobroslavić.

Pročitajte još

Cavtat u izboru za najbolju europsku destinaciju 2021.

Dulist

POZIV ŽUPSKIM IZNAJMLJIVAČIMA Osigurajte besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima KB Dubrava

Dulist

Vučković u Pločama najavila novu mjeru za nadoknadu gubitka poljoprivrednicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija