Aktualno

FOTO Župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković sa suradnicima obišli dežurne službe

Župan Nikola Dobroslavić, njegova zamjenica Žaklina Marević, gradonačelnik Mato Franković u pratnji pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijete Hladilo i pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživa Brčića obišli su ovog ponedjeljka dežurne službe i njihove djelatnike koji će novogodišnju noć provesti na radnim mjestima brinući o javnom redu i sigurnosti svih građana Dubrovnika i njihovih gostiju.

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika obišli su skupa djelatnike Opće bolnice Dubrovnik, Hitne pomoći, JVP Dubrovački vatrogasci i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Župan Dobroslavić istaknuo je kako se na ovaj način simbolično želi zahvaliti svim vrijednim i hrabrim ljudima koji su navikli raditi dok drugi slave. Poželio im je sretnu novu godinu i što manje intervencija u noći pred njima.

Čelni ljudi intereventnih službi zahvalili su se na prigodnim poklonima te poručili kako ovakav posjet uvelike znači u motivaciji naročito u noći kakva je s prijelaza iz stare u novu godinu.

Predstavnici gradske uprave tijekom večeri posjetili su i Radio Dubrovnik, Centar 112, Plov put, Gorsku službu spašavanja, Crveni križ, Policijsku postaju Dubrovnik i Prometnu policiju.

Gradonačelnik se ovom prilikom osvrnuo na značaj tradicionalnog obilaska onih sugrađana koji novogodišnju noć provode na radnom mjestu, istaknuvši kako se na taj način odaje prizanje za njihov posao koji rade svaki dan i u svako doba godine. Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone, svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2019. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

Pročitajte još

U Dalmaciju sljedeći tjedan stiže hladni val, trajat će nekoliko dana

Dulist

Ponovno otvorena Kneževa barokna kapelica u Dvoru posvećena rođenju Blažene Djevice Marije

Dulist

Interaktivne radionice Pričopričanja u Saloči od zrcala

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija