DuList INDuList PROMO

FOTO Zašto je u DOC-u večeras bila gužva?

FOTO Zašto je u DOC-u večeras bila gužva?

Odgovor na pitanje iz naslova jednostavan je – u DOC-u se danas otvorila poznata hrvatska parfumerija Anabella.

Tim povodom, mnoštvo zgodnih i lijepo sređenih pripadnica ljepšeg spola (neke od njih i u društvu snažnijih polovica) svratilo je do trgovačkog centra, a sve kao bi vidjeli ponudu ove parfumerije koja je nakon Zagreba, Rijeke i Splita, stigla i u Dubrovnik! Parfumerija Anabella stigla je, dakle, na hrvatsko tržište prije tri godine, prvo u Splitu, pa u Rijeci i konačno u Dubrovniku.

Ekskluzivi su zastupnici za kozmetiku prof. makeup artista – Mac i Bobby Brown. Iza parfumerije stoji tvrtka Orbico Beauty – vodeći distributer selektivne kozmetike na području Hrvatske.

Parfumerija Anabella u svojoj ponudi ima mahom poznate i sada još pristupačnije brendove, u što se možete uvjeriti i sami ako ovih dana prošetate do DOC-a… A posebno je potrebno izdvojiti ove brandove: Estee Lauder Companies s najširom paletom poznatih svjetskih marki, Elisabet Arden, Burbery, P&G, S. Feragamo, Bourjois…

Tijekom večeri održala se i prezentacija Bobby Brown kozmetike, gdje su vizažistica i make up artistkinja pokazale svoja umijeća! Sve to bilo je popraćeno cateringom, DJ-em i naravno, odličnom atmosferom, u što se možete uvjeriti na naši fotografijama!

 

Pročitajte još

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist

Severina prije nastupa u Revelinu objavila video s aerodroma: ‘Ovaj čovjek me stalno prati’

Dulist