SportUrednički izbor

[FOTO] WINGS FOR LIFE Ante Kolunđija prvi među natjecateljima u kolicima!

[FOTO] WINGS FOR LIFE Ante Kolunđija prvi među natjecateljima u kolicima!

Nakon dvije godine stanke u Zadru se održala utrka ‘Wings for Life World Run’ koja je okupila 5 tisuća trkača. Dubrovčanin, DuListov pozitivac Ante Kolunđija sudjelovao je drugi put u utrci, prešao je 23.5 kilometara te tako završio utrku kao prvi među natjecateljima u kolicima. Treba naglasiti kako je Ante cijelu utrku odvozio – samostalno.

-Nitko me nije gurao ni u jednom dijelu. To sam i želio, vidjeti koliko mogu sam! Bio mi je cilj ostvariti polumaraton kao prošli vikend na DuMotionu. Uspio sam na kraju prijeći više kilometara nego što sam očekivao. Ovo je za mene odličan rezultat, nisam znao da ću moći ovoliko, ali drago mi je što sam uspio – rekao je. Nevjerojatan je osjećaj, kako kaže, sudjelovati u ovakvoj utrci.

[FOTO] WINGS FOR LIFE Ante Kolunđija prvi među natjecateljima u kolicima!

-Nabrijavanje za utrku kreće i prije samog starta. Toliko ljudi je tu, svi navijaju za tebe. Imao sam zvučnik i glazba mi je držala dobru atmosferu. Da nisam sam sa sobom, pjevao sam skoro cijelim putem i nisam mislio na umor. Zadovoljan sam, sretan i ponosan! Isplatili su se svi ovi treninzi – naglasio je Ante. Prvi put kad je sudjelovao u utrci 2019. godine, pomogao mu je Vlatko Bobanović. Odvozili su 10 kilometara.

[FOTO] WINGS FOR LIFE Ante Kolunđija prvi među natjecateljima u kolicima!
Osobe koje prate prvog natjecatelja u kolicima i oslobađaju mu put

-Ovo je za mene zato veliki napredak. Sam sam uspio odvoziti 23.5 kilometra – rekao je. Inače, u utrci je sudjelovala i mlada Konavoka Marija Nikoleta Đivanović.

Tu je bilo još naših Dubrovčana. Ane Čerjan otrčala je 11 kilometara, Ines Petrović 15.5 kilometara, a Ante Kovačić 22 kilometra.

[FOTO] WINGS FOR LIFE Ante Kolunđija prvi među natjecateljima u kolicima! [FOTO] WINGS FOR LIFE Ante Kolunđija prvi među natjecateljima u kolicima!

Podsjetimo, stopostotni iznos prikupljenih startnina i donacija ulaže se u međunarodnu neprofitnu zakladu ‘Wings for Life’ koja financira znanstvena i klinička istraživanja u cilju pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine.

Čestitke svima!

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist