DuList IN

[FOTO/VIDEO] SAJAM U GRUŽU Jeste li već kupili omiljeno cvijeće? Ako niste, stignete i sutra!

[FOTO/VIDEO] SAJAM U GRUŽU Jeste li već kupili omiljeno cvijeće? Ako niste, stignete i sutra!

Naši sugrađani pohrlili su ovog petka na tradicionalni sajam i prodaju cvijeća u Parku Luja Šoletića u Gružu. Sve do 16 sati možete nabaviti razno cvijeće, biljke, ali i dobiti korisne savjete i ideje o uređenju vlastitog biljnog kutka, vrta i okućnice. Ako niste stigli danas kupiti svoje omiljeno cvijeće, to stignete napraviti sutra, također od 7.30 do 16 sati. Ove godine na sajmu sudjeluju Vrtlar d.o.o., CZR Josipovac, Ankora d.o.o., Agrovrt Metković, OPG Bagić, OPG Mesić, OPG Meštrić, OPG Valent i OPG Varvir. Šetnjom kroz sajam cvijeća možete dobiti savjete i ideje o uređenju vlastitog biljnog kutka, vrta i okućnice.

Riječ je o sajmu koji se održava u sklopu manifestacije ‘Dubrovnik Flower Market’, koja nudi prigodni trodnevni program posvećen svijetu cvijeća i vrtlarstva, a u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika.

‘Ambulanta za biljke’
Drugog dana manifestacije, u subotu 1. travnja, u Parku Luja Šoletića od 10 do 12 sati organizirana je ‘Ambulanta za biljke’ gdje će se svi posjetitelji moći posavjetovati o zdravlju i zaštiti biljaka sa stručnim djelatnicima iz Vrtlar d.o.o Zrinkom Kesić, dipl.ing.agr. – bilinogojstva, zaštita bilja, Tajanom Vulević, inžinjerkom poljoprivede – rasadničarstvo te Danijelom Kristić, inžinjerkom poljoprivrede – ratarstvo. Isti dan, u 18 sati u Prirodoslovnom muzeju Dubrovnik, organizirana je radionica ‘Cvjetni Uskrs’ pod vodstvom Kristine Skvrce, , dugogodišnje cvjećarke i dipl. aranžerke interijera, koja će sve prisutne naučiti raditi gnijezda od pruća te kako koristiti lukovice kao uskrsnu dekoraciju na stolu. Radionica je samo za odrasle te je potrebno prijaviti se putem e-maila na kristina.skvrce@gmail.com.

Besplatna tura kroz botanički vrt na Lokrumu
Posljednjeg dana manifestacije, u nedjelju 2. travnja, organizirana je besplatna vođena tura kroz botanički vrt na otoku Lokrumu, uz stručno vodstvo Martine Sentić. Polazak brodom iz gradske luke je u 10 sati, a potrebno se prijaviti i rezervirati svoje mjesto na broj +385 99 611 2343. U slučaju lošeg vremena tura se neće održati.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist