Grad

FOTO / VIDEO / KOLENDA NA STRADUNU ‘Nikad kao u ovim danima čovjek nije tako blizak čovjeku’

pagekolenda

Veselo je i čarobno danas na Stradunu, na ovaj lijepi, sunčani Badnji dan. Svud odzvanja pjesma, najljepša – kolenda – a čestitari, i mlado i staro, u opuštenom blagdanskom điru nose radost. 

Uz tradicionalnu kolendu ispred Gradske vijećnice Linđa uz pratnju Gradske glazbe, ali i Zbora Libertas i klape FA Linđo, okupilo se mnoštvo naših sugrađana a gradonačelnik Fanković poželio je svima sreću, zdravlje i veselje za nadolezeće blagdane uz prigodno obraćanje.

Nazdravlje vam Badnji dan! u vrijeme iščekivanja Kristovog rođenja, prisjetimo se i pomozimo potrebitima. Otvorimo svoja srca i svoja vrata onima koji su i ove blagdane – sami. Dubrovnik je preteča u mnogočemu, ali sa čvrstim korijenima kršćanstva ostao je vjeran svojoj tradiciji slaveći Badnji dan, nazdravljajući ga na jednak način kao i Božić i s time dajući iznimnu važnost posljednjem danu iščekivanja Kristovog rođenja. I nikad kao u ovim danima čovjek nije tako blizak čovjeku. Stoga neka upravo taj osjećaj što dulje bude prisutan među svima nama. Vama i vašim obiteljima želim blagoslovljen Božić – kazao je gradonačelnik Franković.

U našoj fotogaleriji i u videima uživajte u ljepoti Badnjeg dana u Gradu…

Pročitajte još

POHVALNA AKCIJA ŽUPE SV MIHAJLA Kupljen prijeko potreban uređaj za rano otkrivanje autizma

Dulist

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist