Aktualno

[FOTO/VIDEO] BROJNA GRADILIŠTA U SOLITUDU Toliko je bučno da se ne čuju vlastite misli

[FOTO/VIDEO] BROJNA GRADILIŠTA U SOLITUDU Toliko je bučno da se ne čuju vlastite misli

‘Toliko je bučno da se ne čuju vlastite misli’, požalila nam se jedna sugrađanka iz Solituda na buku i radove  uzduž ulice Vatroslava Lisinskog. Rekla nam je kako svaki dan od jutarnjih sati kreću radovi na više lokacija i napomenula kako je toliko bučno da se vlastite misli ne mogu čuti. Dodala je kako tu ima i drugih problema poput stajanja kamiona na nogostupu i ne pridržavanja pravila. S njom se složila jedna od njezinih susjeda koju smo sreli tijekom obilaska naselja kako bismo vidjeli kako ostali podnose ovu buku i radove.

– Tu bi trebala doći inspekcija te to vidjeti i poslušati. Mogu raditi, ali ne ovako. Evo, uništavaju nogostup koji će trebati popravljati. Oko toga su trebali staviti i zaštitu kao na drugim gradilištima, ali evo vidite sve. Rekli su da je postavljeno s gornje strane, ali s ove donje strane kao što vidite nema ništa – rekla nam je, dok ostali nisu htjeli komentirati iz razloga što se nisu htjeli zamjeriti novim susjedima, odnosno novim vlasnicima.

U Solitudu su trenutno brojna gradilišta, a najaktivnijima su tri. Jedno kod kružnog toka, drugo kod kafića Solitudo, a posljednje u spomenutoj ulici na broju 28.

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još

[FOTO] Svečana 150 obljetnica Hrvatskog liječničkog zbora

Dulist

Ništa od revizije Dubrovačkih ljetnih igara

Dulist

Ministar Bačić u Dubrovniku otvorio Konferenciju o prostornom planiranju morskog područja RH

Dulist