DuList IN

[FOTO/VIDEO] ANDRIJA SEIFRIED NAPUNIO 80! Party je sjajan, evo tko je sve došao

[FOTO/VIDEO] ANDRIJA SEIFRIED NAPUNIO 80! Party je sjajan, evo tko je sve došao

Već dugi niz godina njegovi rođendani izazivaju znatiželju – i to danima prije! – zabavljaju, ponekad i šokiraju. A za njega je bitna samo dobra zabava. Pogađate, radi se o rođendanskom partyju našeg sugrađanina, uglednog turističkog i kulturnog djelatnika Andrije Seifrieda, a točno s početkom u 19 i 32 održao se osamdeseti i to na čarobnoj lokaciji Sunset Beacha.

‘La Dolce Vita vol 2.’ pisalo je na pozivnici, a goste su zabavljali trio Laus i legendarni DJ Vjeverica. Kao posebno iznenađene, zapjevala mu je klapa Ragusa, što je našeg slavljenika itekako dirnulo!

bilo je tu mnoštvo poznatih lica – političari, doktori, odvjetnici, novinari, voditelji, svi oni koji su našeg slavljenika pratili sve ove godine na njegovom poslovnom i privatnom putu. 

Andrija Seifired zablistao je u efektnoj crveno-crnoj kombinaciji, a crveni ruž za usne, kao i crveno-crni lak za nokte, dodatno su začinili styling! Na torti je pak pisalo ‘Andrija 008’, kao pravom tajnom agentu…

DuList donosi fotogaleriju i videe jedne od najboljih zabava koje je gospar Andrija organizirao. Iz godine u godinu, znao je on prirediti baš puno toga, od veselih govora i poruka, do torti koje ne prepuštaju puno mašti…

Za njegov osamdeseti rođendan, istaknuo nam je u razgovoru, zaštitni znak bila je zlatna štikla, uz nju i ‘kutija za priloge za ljepšu i mlađu fasadu’, kao i ekskluzivni unikatni keramički predmeti za uzvanike.

Za kraj ove zanimljive večeri, ponovit ćemo savjet gospara Andrije: ‘Zabavljajte se i živite život punim plućima dok ste još zdravi i mladi, a i u odmakloj dobi da dočekate moje godine!

Pa, sretan rođendan, dragi gospar Andrija!

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist