DuList INKultura

FOTO / VESELO U KINU SLOBODA Otvoren ovogodišnji DUFF

FOTO / VESELO U KINU SLOBODA Otvoren ovogodišnji DUFF

Večerašnjim svečanim otvorenjem počeo je službeno Dubrovnik Film Festival. Na otvaranju, nakon kojeg su uslijedile projekcije, te i koktel party, publika i mnogobrojni gosti upoznali su se s radom i konceptom festivala koji svoju osnovu ima u spajanju djece i mladih iz cijelog Mediterana.

Nakon uvodnih riječi, kojima su voditelji Sebastijan Vukosavić i Anđela Matić upoznali publiku s radom festivala, radionicama koje su i ove godine važan dio festivala, te nagradama, off programom i svem onime što čini ovaj festival tako jedinstvenim, publika, voditelji, organizatori su se družili u Luži.

Festival je službeno otvorila zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, ističući kako uvijek rado sudjeluje u programima vezanima za djecu i mlade, te poželjela svim natjecateljskim filmovima sreću u nedjelju na proglašenju pobjednika.

Sutra se projekcije nastavljaju u 11, 17 i 18 i 45 sati, a od ranog jutra tu je i program ‘Djeca biraju’ (8-14 sati), te nastavak radionica na temu ‘Dubrovnik budućnosti’.

U Lazaretima će se sutra od 21 sat održati rock party, a kako je bilo, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist