Aktualno

[FOTO] U dubrovačkom Pizza festivalu uživaju i odrasli i djeca

pizza festival 0

Lijepo i sunčano vrijeme izmamilo je brojne posjetitelje na treći dan dubrovačkog Pizza festivala koji se ovog vikenda bogatim sadržajem pobrinuo i za one najmlađe. Veliki interes izazvala je likovna radionica poznate splitske dizajnerice Anamarije Asanović na kojoj su mali Dubrovčani i njihovi gosti stvarali papirnate kreacije na temu mnogima omiljenog jela. Radionica će se održati i u nedjelju 15. listopada, a ostalo je još svega nekoliko mjesta.

Da je pizza dokaz da se ljubav kaže isto na svim jezicima pokazuje i veliki interes Dubrovčana koji ovih dana jedva čekaju doći u TUP! Obilje najukusnije hrane, osvježavajućih pića i ‘industrijskog’ ambijenta s dodatkom moderne umjetnosti pokazali su se kao magičan spoj jer posve je jasno da Gruž doista s razlogom nosi etiketu jednog od najkul kvartova u Europi. Pizza kreacije na prvom dubrovačkom Pizza festivalu potpisuju vrhunski pizza-entuzijasti: Pista & Pazza, Pizza Social Club, Beg’s Plant Based i Poma Food Boutique.

Pizza Festival, u organizaciji TUP-a, Grada Dubrovnika i provjerene ekipe za festivale zvane ‘Kokoš ili jaje’ definitivno je odličan start u ono što slijedi u prostoru ove nekadašnje tvornice koja će, uvjereni smo, postati centar kreativne industrije juga Lijepe Naše.

Podsjećamo, Pizza festival traje do nedjelje 15. listopada, večeras ako se nalazite u blizini Dubrovnika svakako ne propustite koncert mnogima omiljenog splitskog repera Grše dok je čast da zatvore prvi Pizza festival s krajnjeg juga pripala Songkillersima.

Banner 300x250 DU 1

Radno vrijeme festivala je od podne do ponoći, a ulaz je besplatan.

Fotografije: Marijan Marinović

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist