Zanimljivosti

[FOTO] TJEDAN CJELOŽIVOTNOG OBRAZOVANJA U Studentskom domu mijesilo se slatko

U sklopu Tjedna cjeloživotnog obrazovanja u ponedjeljak ujutro održana je radionica ‘Restoranski deserti’ koju su vodile stručne učiteljice slastičastva Petkana Sindik i Biljana Vučković. Radionica se održala u Studentskom domu Dubrovnik u organizaciji Turističke i ugostiteljske škole i Obrazovanja odraslih. ‘Tjedan cjeloživotnog obrazovanja’ održava se u svrhu promocije cjeloživotnog učenja na regionalnoj razini u okviru ESF-ova projekta ‘Promocija cjeloživotnog učenja faza II’.

Polaznici radionice imali su priliku naučiti sve o prepoznavanju klasifikacije namirnica biljnog i životinjskog podrijetla te poznavanju glavnih sirovina u slastičarnici. Polaznici su također učili o tehnikama pripremanja biskvita, krema, glazura i dekoracija od čokolade te tehnike dekoriranja deserta na tanjuru.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Vatreno se navija za Hrvatsku u Studentskom domu!

Dulist

ZMAJADA, AVIONI… Završena trodnevna manifestacija ‘Aeronaut 8’

Dulist

Jeste li pluviofil?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija