Aktualno

FOTO/SVEČANE PROMOCIJE Uručene diplome našim studentima!

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku održane su ovog petka na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

U 10 sati održane su svečane promocije prvostupnica i prvostupnika Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, studija Financijski menadžment, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju i studija Povijest Jadrana i Mediterana. U 12 sati održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, i stručnog studija Sestrinstvo.

U 14 sati počela je svečana promocija magistara i magistra Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, te diplomiranih medicinskih sestara i tehničara studija Kliničko sestrinstvo i stručnih specijalista studija Financijski menadžment.

Ukupno je promovirano 204 prvostupnika, 95 magistara struke, 7 diplomiranih medicinskih sestara i tehničara i 13 stručnih specijalista financijskog menadžmenta.

Na svečanim promocijama nagrađeni su najbolji studenti diplomama cum laude i summa cum laude.

 

Pročitajte još

Gdje ćete navijati i jeste li se već opremili rekvizitima? Pošaljite nam navijačku atmosferu!

Dulist

Dođite u Studentski dom i navijajte za ‘Vatrene’!

Dulist

Napustila nas je profesorica Božena Berdović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija