Sport

[FOTO] Luka Đurović i Harrison Hunter najbrži u utrkama stonskim zidinama

[FOTO] Luka Đurović i Harrison Hunter najbrži u utrkama stonskim zidinama

Kiša nije omela trkače da se ove nedjelje okušaju u utrkama najduljim obrambenim zidom u Europi u sklopu 14. Ston Wall Marathona.

Pobjednik utrke na 4 kilometra i ove je godine lapadski triatlonac Luka Đurović. Utrku je završio rezultatom 19:47. Drugi je, kao i prošle godine bio Lukša Tešanović. No, zanimljivo je kako je imao isto vrijeme kao i Đurović – 19:47. Treće mjesto pripalo je Denisu Dilberoviću s vremenom 20:25. U ženskoj konkurenciji, prva je kroz cilj prošla Suzana Kokot. Njezino vrijeme bilo je 26:52. Druga je po poretku bila Ivana Mešić Batinović s vremenom 27:51, a treća Ivana Bećir s vremenom 28:35.

[FOTO] Luka Đurović i Harrison Hunter najbrži u utrkama stonskim zidinama
Amerikanac Harrison Hunter prvi je prošao kroz cilj utrke na 15 km s vremenom 1:01:38. Prošlogodišnji pobjednik ove utrke, Dubrovčanin Željko Cota utrku je završio kao drugi s vremenom 1:02:30, dok je treći bio Nikola Orsulić s vremenom 1:09:31. U konkurenciji žena najbrža je bila Amerikanka Mary Ann Gong s vremenom 1:10:12, druga je bila Matea Kožić s vremenom 1:20:49, a treća Španjolka Montse Romani Guart koja je kroz cilj prošla nakon 1:25:37. Inače, dan je opet prošao bez inače najzahtjevnije utrke programa, maratona.

Pročitajte još

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist