Sport

[FOTO] SQUARE IZGUBIO NA DOMAĆEM TERENU Puljani ovaj put odnijeli pobjedu

[FOTO] SQUARE IZGUBIO NA DOMAĆEM TERENU Puljani ovaj put odnijeli pobjedu

Utakmica Squarea i Stanoinvest Futsal Pule – susret 11. kola Supersport Hrvatske malonogometne lige završila je rezultatom 2:0 za goste iz Pule.

Večeras je Pula uzvratila Squareu za poraz u prvom dijelu sezone, a u idućem kolu Square gostuje kod Futsal Dinama i to u srijedu u 19 sati u Domu Sportova u Zagrebu.

Square – Stanoinvest Futsal Pula 0:2

DUBROVNIK Sportska dvorana u Gospinom polju.

SQUARE: Primić, Noković, Duvančić, Hrkać, Đuraš – Jurišić, Prce, Daničić Kačić, Vezilić, Lintula, Cvjetković, Čagalj, Ševčik. Trener: Marin Jukić.

STANOINVEST FUTSAL PULA: Cindrić, Pacheco, Mataja, Echavarria, Vukmir – Šteko, Ilinčić,m Dan. Moravac, Hrgota, Marković, Siljan, Galešić, Bilić, Franco. Trener: Alvaro Martinez Castillo.

Podsjetimo, tijekom večerašnje utakmice tri policijska službenika bila su cijelo vrijeme u dvorani što ranije nije bio običaj, a vrlo vjerojatno zbog burnih reakcija nakon što su pojedini igrači MNK Square sudjelovali na turnirima u Trebinju i Nevesinju.

Nakon reakcija dubrovačke javnosti Maro Đuraš se ispričao, a večeras prije početka utakmice, kada su ga najavili, dobio je veliki pljesak od publike. Još dva igrača koja su sudjelovala na spornim turnirima, Zoran Primić i Marko Kuraja, također su večeras bila u Gospinom polju, Primić kao igrač, a Kuraja u publici jer zbog ozljede nije igrao.

Foto: Ivan Pozniak

Pročitajte još

Mario Hezonja proglašen najboljim hrvatskim košarkašem u 2023.

Dulist

[FOTO] SPEKTAKL ZA VIKEND Završnica malonogometnog Kupa Hrvatske ponovno u Dubrovniku

Dulist

Maro Mileusnić izborio nastup na državnom prvenstvu u stolnom tenisu!

Dulist