Sport

FOTO ‘Saračeve’ trupe pobijedile Buzet i dohvatile prvo mjesto!

FOTO 'Saračeve' trupe pobijedile Buzet i dohvatile prvo mjesto!

Ono čemu se Zlatko Saračević nadao se i dogodilo. Dubrovačka publika odazvala se pozivu rukometaša RKHM Dubrovnika na derbi s RK Buzetom, a ovi su im zahvalili na najbolji način – pobjedom!

Bila je to, baš kao u najavama, prava derbi utakmica 6. kola južne skupine 1.B HRL, u kojoj je domaćin pred više od 400 gledatelja u Gospinom polju na kraju pokazao više, točnije za tri pogotka više. Na isteku 60 minuta semafor je pokazao 26:23 u korist Dubrovnik, koji je time ‘preskočio’ Buzet i zasjeo na sam vrh ljestvice!

Koliko je to sjajan uspjeh ne treba posebno isticati, već se treba prisjetiti kako je dubrovački sastav ‘novajlija’ u ligi koji je u sezonu ušao s glavnim ciljem opstanka u ligi. Nakon 6. kola situacija kudikamo iznad očekivanja – četiri pobjede i dva remija za vrh ljestvice. Trijumf nad Buzetom im je dvanaesta utakmica u nizu bez poraza (devet pobjeda i tri remija).

A rubrika strijelci kaže: 10 pogodaka – Rudolf Čužić. Čini se da protivničke obrane u 1.B ligi nemaju lijeka za sjajnog Metkovca, a on kao da drži ključ svake protivničke obrane. Protiv Buzeta po 4 pogotka zabili su Bušlje i Lončarica, 3 je postigao Radić, 2 Dabelić, a po 1 Brnin, Avdić i Putica.

Momčad Zlatka Saračevića, dakle, nakon šest kola drži prvo mjesto na ljestvici s 10 bodova, ispred Buzeta s 9 te Mladog Rudara i Splita s 8. U 7. kolu gostuje kod jedanaestoplasiranog Hrvatskog dragovoljca.

Pročitajte još

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist

[FOTOGALERIJA] John Mieszczanski i Lauren Johnson iz SAD-a pobjednici dubrovačkog maratona

Dulist

PREKRASNI KADROVI NA STRADUNU Utrka dobre energije i pozitivnih trkača

Dulist