Zanimljivosti

FOTO: Prvi modni koraci malih manekenki

andrea13

Sve je spremno za modnu reviju Fashion Show ~ Andrea Zvono ~. Završne pripreme održane su ove subote u restaurant caffe baru Magellan, gdje su se okupile manekenke i curice koje će reviju i nositi.

Odrađene su tako završne probe hoda i koreografije, a ovo su ujedno curicama od 5 do 14 godina bili prvi modni koraci. Male manekenke uživale su danas u friziranju i šminkanju, dok se modne kreacije koje će nositi na reviji nisu mogle vidjeti.

Revija Fashion Show ~ Andrea Zvono ~ održat će se, podsjetimo, u nedjelju, 29. srpnja u 21 sat u Eastwest Banje Beach Clubu. Voditeljica programa bit će Nila Miličić-Vukosavić.

Revija je zamišljena kao predstavljanje novih kreacija za ljeto 2012. godine. Ukupno će se održati tri izlaska modela, od casual do svečanog look-a. Prvi izlazak će biti na temu ‘vesela zvona’, drugi na temu ‘sweet girl’, a treći izlazak će svakako prikazati Andreino viđenje žene – ‘beautiful lady’.

Fani Stipković je zaštitno lice cijele kolekcije, a reviju će nositi dubrovačke manekenke, uz njih i curice. Uz Fani, kao glavna gošća najavljena je i Sanja Duggan.

Za izgled je zadužen frizerski salon Doris, a za makeup Marija. Glavni fotografi na reviji bit će Marko Mujan i Nikša Lučić.
Jedan od medijskih pokrovitelja je i dubrovački tjednik duList, čija je Andrea stalna suradnica.

Pročitajte još

Svečano zatvoren 52. hrvatski seminar za strane slaviste

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1919. Rođen slikar Antun Masle

Dulist

Polaznici ovotjednih radionica STEM ljeta u ZTK izrađivali 3D modele

Dulist