Sport

[FOTO] PRVENSTVO DALMACIJE Sjajni rezultati Atletskog kluba Dubrovnik!

ak dbk

Atletski klub Dubrovnik nastupio je na Prvenstvu Dalmacije za limače i limačice i ponovno ostvario izvrsne rezultate!

Dvostruka pobjednica Nora Begović s osobnim rezultatima na 60m – 9.45s i skoku u dalj zona 3.92cm u godištu 2015. osvojila je dvije zlatne medalje, tehnički i taktički sa odlično sprovedenim planom i programom kluba za atletsku sezonu 2024. obje discipline je privela do kraja u svoju korist.  Nastupila je u štafetnoj utrci 4x100m kao prvi trkač zauzevši 4.mjesto, sa svojom štafetnom ekipom.

Anđela Burić, 2013. godište, pobjednica je i osvajačica zlatne medalje na utrci 200m s osobnim rezultatom od 31.18s. Tehnički i taktički utrku je vodila od samoga početka i privela je do kraja bez greške te ostvarila izvrstan rezultat kao i izvrsnu utrku na 200m. Nastupila je i u vortexu zauzevši 4.mjesto., a na štafeti 4x100m trčala je kao drugi trkač i sa svojom štafetnom ekipom zauzela 4.mjesto.

Božo Čanić, 2013. godište, pobjednik je i osvajač zlatne medalje na 200m s rezultatom 30.36s, također utrku je tehnički i taktički priveo veoma dobro u svoju korist i ostvario izvrstan rezultat.

Viktor Jančić, 2013. godište, osvajač je dva druga mjesta, dvije srebrne medalje s izvrsnim nastupima na 200m sa rezultatom 30.53s, te u skoku u dalj zona 4.30cm. Vrijedi napomenuti da Viktor dolazi i trenira tri puta tjedno iz Herceg Novog.

Katarina Herceg, 2014. godište, osvajačica je drugog mjesta i srebrene medalje u disciplini bacanje vortex s rezultatom od 29.75cm.

Ostali atletičari koji su ostvarili zapažene rezultate su: Lea Carpuso, Inge Perić, Marta Herceg, Karla Skurić, Lucija Šoš, Nea Ničetić, Zara Vlašić, Vanda Brajević.

Atletski Klub Dubrovnik čestita svim atletičarima na ostvarenim rezultatima.

Foto AK Dubrovnik 

Pročitajte još

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist

Ante Kolunđija u top 100 najboljih igrača tenisa u kolicima

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist