Vaše vijesti

FOTO Pregled vozila kod Antunovića ‘praktički džabe’…

antunovic servis racun

Evo javljam se da naši sugrađani ne bi napravili istu grešku kao i ja.

Na autu marke Renault pokvarili su mi se prednji brisači. Malo preko Googlea, malo po poznanstvima, shvatio sam da je vjerojatno motor od brisača odslužio svoje. Kako znam da u gradu ima službeni Renaultov servis Antunović odlučio sam pogledati koliko bi koštao novi motor brisača u ovlaštenom servisu.

Došao sam u servis i pričekao kratko vrijeme da bi stvarno ljubazni radnici pogledali što je s brisačima. Nakon pregleda, koji je trajao oko 15 minuta, rekli su mi da motoru brisača nema pomoći i da mogu naručiti u njih novi za 2000 kuna. Auto je staro te mi se to činilo puno, znajući da zamjenski koštaju oko 600 kuna, međutim ja sam htio da u autu imam originalni motor za kojeg sam bio spreman platiti oko 1000 kuna.

Nema veze, mislim se, uzet ću zamjenski, naći pouzdanog mehaničara koji će mi taj motor zamijeniti i nema problema. Računao sam momcima koji rade tu dat koji solad da popiju kavu jer su ipak petnaestak minuta svog vremena potrošili na moje auto.

U tom trenutku saznajem da me za pregled auta čeka račun te sam pomislio da ću morat ovih 50 kuna koje sam namijenio meštrima dat servisu. Šteta, žao mi ih je, ali što je tu je. Oni ipak rade i primaju plaću u tom servisu.

U tom trenutku ŠOK! Dobivam račun 360 kuna!!! Nakon što sam razgovarao s osobljem rečeno mi je da je to ta cijena. Eto, ovim putem samo se želim zahvaliti servisu Antunović na izvrsno postavljenoj dijagnozi mog problema s autom. Svi vi koji ubuduće budete išli u Antunovića, nemojte napraviti istu grešku kao ja, raspitajte se koliko bi koštalo da vam pogledaju auto. A ja ću se držati one koju me naučio dragi prijatelj s Mljeta: ‘Jednom se s materom spi…’

Anonimni čitatelj

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist