DuList IN

FOTO Poznati američki fotograf na zadatku u Dubrovniku

Poznati američki modni fotograf tajvanskog porijekla Yu Tsai stigao je u Dubrovnik, ali ne na godišnji odmor, nego zbog posla.

Naime, kako se simpatični Yu pohvalio na svom Instagramu, u Dubrovnik je stigao raditi kampanju za jednu američku kartičnu tvrtku.

Yu Tsai, koji najčešće živi na relaciji New York – Los Angeles, kao dječak je s Tajvana preselio u SAD. Fotografiju je studirao u SAD-u i Indoneziji.

Njegov fotografski rad objavljivali su najpoznatiji svjetski časopisi kao što su ‘Harper’s Bazaar’, ‘Marie Claire’ i ‘Vogue’, surađivao je i s National Geographicom, a pred njegovu kameru stale su najveće svjetske filmske i glazbene zvijezde Janet Jackson, Anne Hathaway, Alicia Keys, Ashley Judd, Demi Lovato, Daniel Radcliffe, Zhang Ziyi, Ewan McGregor, Rosario Dawson, Lindsay Lohan, Mischa Barton, Sienna Miller, Paz Vega, Ryan Reynolds, Sean Faris, Ryan Gosling i Zooey Deschanel, kao i modeli Alessandra Ambrosio, Kate Upton, Rosie Huntington, Liliana Dominguez, Yamila Diaz i Gigi Hadid.

Yu Tsai režirao je reklame za tvrtke poput Samsunga, Applea, Guessa, Aetne, Gatewaya, Lexusa, a bio je i sudac na reality showu ‘America’s Next Top Model’. Trenutno sjedi u žiriju ‘Asia’s Next Top Model’.

Pročitajte još

(FOTO) I PLESNI STUDIO LAZARETI NA SPLITSKOM NATJECANJU Sjajnim rezultatima zatvorili natjecateljsku sezonu!

Dulist

FOTO Maja Grgić i Niko Novaković izrekli sudbonosno ‘da’!

Maria Prkut

(FOTO) DALMATIAN DANCE TROPHY 4 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Plesni studio 3V

Dulist