Aktualno

FOTO/PEDESET GODINA LJUBAVI Kate i Ivo Pavlović proslavili Zlatni pir

FOTO/PEDESET GODINA LJUBAVI Kate i Ivo Pavlović proslavili Zlatni pir

Kate i Ivo Pavlović okrunili su danas 50 godina svoje bračne ljubavi obnovom zavjeta u Crkvi svete Ane na Brgatu. Svoj Zlatni pir proslavili su u krugu obitelji.

Pedeset godina lijepa je brojka, ističe nam gospar Ivo te kaže kako je recept uspješnog i sretnog braka da se ‘kroz sve ove godine značajnije ne podigne ton jedno na drugo’.

Ivo i Kate Pavlović otkrili su nam da su se vjerali pune tri godine, nakon čega su izgovorili sudbonosno ‘da’, a upravo taj dan ostao im je na poseban način urezan u sjećanje.

-Vjenčanje je bilo u Orašcu 29. prosinca 1968. Žena mi je iz Smokovljana i taman kada smo krenuli po nju, počeo nam je padati snijeg. Došli smo u Dole, trebali skrenuti u Smokovljane s autima, ali nije se moglo zbog snijega. Odveli su nas u Zaton Dole i nad je desetero krenulo pravo preko brda pješke po snijegu. Izišli smo na pola brda kad u Smokovljanima sunce. Opet je sve lijepo i sretno završilo. Tako što jednostavno zapamtite – prisjetio se gospar Ivo koji sa svojom suprugom Katom ima dva sina te petero unučića.

Nakon mise i obnove zavjeta, slavlje zlatnog pira nastavilo se svečanim obiteljskim objedom.

Obitelji Pavlović želimo još puno zajedničkih godina u ljubavi zdravlju i veselju!

 

Pročitajte još

MINUTE KOJE ŽIVOT ZNAČE Znate li što je ‘zlatni sat’?

Dulist

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist