Urednički izbor

[FOTO] OD LABELA DO KUGLICA ZA BOR Kupite rukotvorine učenika Obrtničke škole i sudjelujte u akciji za Odjel pedijatrije!

Učenici Obrtničke škole ujedinili su svoje snage za hitni prijem na Odjelu pedijatrije u Općoj bolnici Dubrovnik. Polaznici smjera Kozmetičar i Pomoćni cvjećar, sa svojim će nastavnicima do iduće srijede sudjelovati u humanitarnoj prodaji i prikupljanju novčanih sredstava.

Nastavnica strukovnih predmeta na smjeru Kozmetičar Laura Čavara ističe kako će prikupljeni novac usmjeriti na kupnju prijeko potrebnog aparata za Odjel. Kozmetičari i pomoćni cvjećari marljivo su radili u izradi predmeta koji su predmet prodaje ove humanitarne akcije. Svi koji se odluče sudjelovati, tako će moći kupiti kuglice za bor (10 i 20 kuna), pjate u decoupage tehnici (od 20 do 40 kuna), labelo i maslac za skidanje šminke od prirodnih sastojaka za 10 kuna.

‘Sve je rađeno ručno’, naglašava nastavnica strukovne grupe predmeta i prakse Marina Biočić i dodaje kako svatko može dati koliko god novaca želi. Danas će učenici i nastavnici u školi biti do 18 sati, ali stignete kupiti ove lijepe proizvode i drugim radnim danima, sve do iduće srijede.

Pročitajte još

GOTOVO NEDIRNUTA VIZURA ‘CRNOG POLJA’ Ovako je igralište ispred Pomorske škole izgledalo 70-ih

Dulist

Na današnji dan Vijeće umoljenih zaključilo je jednu važnu odluku

Dulist

Francuski šarm na dubrovački način: Ibrica na skalinima crkve našeg Parca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija