Aktualno

FOTO: Nema opasnosti od dima za građane

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije Mato Lakić rekao je za duList kako zapravo nema konkretne zaštite od dima koge građani Dubrovnika već nekoliko dana udišu, ali i kako ne bi trebalo biti veće opasnosti.

– Posebno pažljive moraju biti osobe s problemom dišnih puteva ili astmom, koji moraju redovito uzimati terapiju, kako im se stanje ne bi pogoršalo, odnosno ako se pogorša svakako trebaju posjetiti svog liječnika. Onim građanima kojima dim stvara smetnje, posebno u vidu glavobolja, preporuča se da budu u zatvorenim klimatiziranim prostorijama gdje se zrak filtrira – rekao je Lakić.

Dodao je kako, ukoliko postoji mogućnost, dok se situacij ne poboljša, građani kojima dim smeta mogu preseliti u druge dijelove grada gdje prisutnost dima nije toliko izražena.

Pročitajte još

DVIJE GODINE NAKON ZAKLJUČENOG STEČAJA Vlahušić prodaje bivši King Richard’s Pub

Andrea Falkoni Račić

HOĆE LI POPUNJENOST BITI BOLJA NEGO LANI? Ovi dubrovački hoteli ostaju otvoreni tijekom zimskih mjeseci

Iva Dedo

Tko je bez struje u ponedjeljak i utorak?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija