Sport

FOTO Najbolji mladi karatisti Balkana u Dubrovniku

FOTO Najbolji mladi karatisti Balkana u Dubrovniku

Od petka do nedjelje u Sportskoj dvorani u Gospinom polju održava se 16. Prvenstvo Balkana u karateu za kadete, juniore i U21 uzrast u organizaciji Hrvatskog karate saveza i dubrovačkog Karate kluba Kakato.

Natjecanje je počelo jutros u 9 sati eliminacijskim nastupima u katama, a uslijedile su eliminacijske borbe u kategorijama kadetkinja, juniorki te U21 karatistica. Na kraju dnevnog rasporeda slijede finala te ceremonija dodjela medalja. U subotu će na tatami karatisti u eliminacijskim borbama, u 18 sati slijedi svečanost otvorenja natjecanja, a potom sva finala subotnjeg rasporeda. Nedjelja donosi momčadska natjecanja u katama i borbama.

– Nadam se da će reprezentativci Hrvatske imati dobre nastupe i donijeti veliki broj odličja. Pozvao bih naše sugrađane da nas dođu bodriti ovaj vikend u Gospinu Polju na prvom velikom karate natjecanju koje se održava u Dubrovniku. Natjecanje završava u nedelju u popodnevnim satima. Službeno otvaranje je u subotu u 18 sati – ističe predsjednik KK Kakato Željo Perković.

Na natjecanju koje je okupilo mlade karatiste i karatistice iz deset zemalja (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Kosovo, Makedonija, Rumunjska, Bugarska i Turska) boje domaćeg KK Kakata brani Daniel Worman, u kategoriji juniora do 61 kilograma.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist