Aktualno

[FOTO] Na gruškoj placi počela montaža čelične konstrukcije

placa gruz radovi 9

Na gruškoj placi ove se srijede montira nosiva čelična konstrukcija, zbog čega se ovim dijelom grada povremeno otežano prometuje.
Naime, zbog potrebe dopreme, prijenosa i montaže četiri velika elementa nosive čelične konstrukcije tržnice Gruž sve do 19:00 sati planirano je promet Obalom Stjepana Radića zatvarati na trideset minuta svaka dva sata.

-Tijekom čitavog trajanja radova javni gradski prijevoz odvijat će se alternativnim pravcima, dok će se osigurati neometano propuštanje vozila hitne pomoći i drugih interventnih službi.

Promet svim vozilima, osim interventnim, bit će onemogućeno u polusatnim intervalima (koliko otprilike traje iskrcaj elemenata čelične konstrukcije s kamiona i njihov prebačaj na tržnicu). Prolazak u ostalom vremenu će se dozvoliti, a sukladno situaciji na terenu – javili su jučer iz Grada Dubrovnika uz napomenu kako će promet regulirati prometni redari koji su raspoređeni na križanju na Solskoj bazi te se kao zaobilazna cesta za kretanje vozila koristi ulica Andrije Hebranga (dvosmjerno) i ulice Dr. Ante Starčevića – Splitski put – Vladimira Nazora. Upravlja se i prometom na Ilijinoj glavici.

 

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist