Kultura

[FOTO] LE PETIT FESTIVAL Otvorena izložba fotografija ‘Svjetlost i Nada’

Otvorenjem izložbe fotografija ‘Svjetlost i Nada’ umjetnice Anje Conrad u Atelijeru Pulitika ovog četvrtka započeo je još jedan, sedamnaesti Le Petit Festival.

Anja Conrad njemačka je umjetnica koja je prije deset godina imala u sklopu Le Petita izložbu fotografija u Galeriji Sebastian. Silvana Deluigi, interpretatorica argentinskog tanga, imala je svoj koncert u Kazalištu Marina Drzića. Njihova djeca, šestogodišnja Rosa i devetogodišnji Rocco su bila stalno zajedno.

blank

-Neka Le Petit Festival 2021 bude energija koja će spojiti ona dva mala anđela koji su bili prije deset godina za vrijeme trajanja Le Petit festivala bili stalno zajedno, kao latice tratinčice… Ne očekujući ništa, kao spokoj je istkan iz svjetlosti i nade… Ljubav za vrijeme Covida. Daj da napravimo izložbu fotografija na tu temu… Anja, hoćeš li donijeti te njihove zajedničke fotografije od prije deset godina… Le Petit Festival će s njima putovati malo po otocima i po domovima za starije i nemoćne, fotografije ćemo pokazati Šipanu, Mljetu, Lokrumu, Lastovu… – istaknuto je o među ostalim o nastanku izložbe koja nam govori da je ljubav važnija od svega.

blank

blank

Le Petit Festival 2021. traje do 3. srpnja. Na redu je predstava Kazališta zatvorenih očiju ‘Posljedni Homo Sapiens’ u Kneževom Dvoru u  četvrtak 1. srpnja u 21 sat.

blank

Pročitajte još

Domagoj Perkić novi voditelj Arheološkog muzeja

Dulist

Željka Ćimić prvi put izlaže svoje radove

Dulist

‘Grižula’ Marina Držića od ponedjeljka ponovno u parku Gradac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija