Sport

[FOTO] KUP TIVTA Niz medalja za cavtatske i dubrovačke judaše

judo
Ovog vikenda održan je Međunarodni judo turnir Kup Tivta. Na turniru je nastupilo oko 550 natjecatelja iz više od četrdeset klubova iz Hrvatske, Kosova, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Judo klub Konavle Cavtat, pod vodstvom trenera Pera Tuke i Gorana Milete, nastupio je s osamnaest natjecatelja.
-Ukupno smo osvojili jedanaest medalja: četiri zlatne, jednu srebrenu, šest bronci kao i pehar za najuspješniju ekipu u kategoriji kadetkinja. Zlato su osvojili: Ana i Dalia Schmuch, Petra i Antonija Đurković,
srebro Sara Primorac, bronce Mara Njirić, Nike Orepić, Ivano Obradović, Stjepan Ćirić, Jelena i Cvijeto Schmuch. Još su nastupili Gabrijela Miletić, Luka Njirić, Matijan Krmek, Vanesa Primorac, Dominik Kovačević, Vito Ateljević i Karlo Ćumo – navode iz Judo kluba Konavle Cavtat.
Uspješan je bio i Judo klub Dubrovnik 1966 koji je osvojio tri medalje.
-Nastupila je naša šesteročlana ekipa pod vodstvom trenera Dražena i trenerice Brune. Natjecatelji su prikazali izvrstan napredak u svome judu te na lijep način zaokružili ovu godinu. Jerko Kulišić osvojio je zlato, Antonio Sentić srebro, a Niko Cvjetković broncu. Nastupili su i  Marin Tomašević,  Andrej Lasica i Đivo Vojvoda –  objavili su iz Judo kluba Dubrovnik 1966.
Foto Judo klub Konavle Cavtat/ Judo klub Dubrovnik 1966

Pročitajte još

Najmlađi nogometaši NK Župa dubrovačka prvaci županije

Dulist

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist