DuList IN

FOTO Krule oduševio ljubitelje stand-upa

FOTO Krule oduševio ljubitelje stand-upa

Poznati hrvatski bloger koji se krije pod imenom Bloger Krule, predstavio je u Lazaretima svoju knjigu 'Obrana i zaštita od gluposti', njen treći dio, pred okupljenom, malobrojnom publikom – ljubiteljima stand-up komedije.

Uvijek se dotičući, na satriričan način, tema iz hrvatske stvarnosti, a sve uz puno iskrenosti i pomalo 'živaca', Bloger Krule, koji se u stvarnom životu krije pod imenom Jadranko Hodak, ističe za duList kako on nipošto nije književnik, već građevinar, a blog piše 'kada ga nešto iživcira'.

Kako nastaju njegovi postovi?
– Kad god vidim ili pročitam u medijima nešto što mi zasmeta, sjednem na kompjuter i napišem svoj komentar. Naravno, nekad mi sine dok vozim, ili šetam, pa 'ispari' dok dođem do kompjutera, a u tom slučaju, j*** ga – naglašava u svom stilu Krule.

Dio iz svojih sabranih djela pročitao je i Dubrovčanima, za koje se (i ovaj put) može primjetiti kako nemaju naviku dolaska na stand-up, čak i kad je ulaz besplatan, kao u ovom slučaju, a njegov opus možete čitati na blogu 'Obrana i zaštita od gluposti'.

No, ipak se skupila ekipa, a tko je došao i dobro se nasmijao – pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist