Sport

FOTO Košarkaši Dubrovnika premoćni nad Solinom

Košarkaška utakmica Dubrovnik Solin

Košarkaši Dubrovnika uspješno su zaključili susret devetog kola A-2 lige. U Gospinom polju momčad Denisa Bajramovića je od prve do zadnje minute visokim tempom slomila momčad Solina.

Nakon 40 minuta vrlo otvorene i agresivne igre domaćina – uvjerljivo slavlje 105:77(33:16, 18:17, 27:22, 27:22)
Dubrovnik je već nakon tri minute igre imao 11:0, a sredinom prve dionice rezultat je glasio 18:6. Razigranog, čvrstog i tricaški raspoloženog domaćina Solin nije mogao pratiti, a sukladno tome, prva dionica potpuno zasluženo odlazi u koristi Dubrovnika 33:16.
Dominacija Dubrovnika nastavila se i u drugoj četvrtini, a na poluvrijeme se otišlo sa 18 poena prednosti 51:33. Igrači Denisa Bajramovića u preostale dvije četvrtine su držali ostvarenu prednost i na kraju potpuno zasluženo upisali četvrtu prvenstvenu pobjedu.
Za Dubrovnik su u susretu protiv Solina igrali Husnija Habul, Mateo Vidović, Vedran Soko, Božo Katić, Petar Dubelj, Mato Meštrović, Vlaho Raguž, Ivan Miljas, Ivan Vodopija, Alen Sarić, Ante Radulović i Josip Kušt.
U 11. kolu Dubrovčane očekuje gostovanje kod Sukošana (4-4), a potom i stanka do 10. siječnja kada u drugom dijelu sezone dočekuju Adriatic iz Splita.

DBK Sport

Pročitajte još

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist