Zanimljivosti

FOTO I ova je ‘dama’ umaknula ćudorednoj policiji

FOTO I ova je 'dama' umaknula ćudorednoj policiji

Dok se gradski oci (očito) nećkaju hoće li početi kažnjavati posjetitelje zbog nedoličnog odijevanja, na ulicama Grada i ove se sezone može vidjeti svega. I svačega.

Tome najbolje svjedoči i ova fotografija našeg čitatelja snimljena u petak navečer ispred jednog ugostiteljskog objekta unutar zidina.

Njemu je očito baš bila fora što se po gradu šeta kostimiran (i polugol) no mnogima koji su svjedočili ovom prizori i nije bilo do smijeha.

Svakako treba spomenuti kako je zamjenik gradonačelnika Željko Raguž nedavno najavio kako se usvajanje Odluke o komunalnom redu u kojoj se treba naći i stavka kažnjavanja nedolično odjevenih turista u povijesnoj jezgri, očekuje na idućoj, 27. sjednici Gradskog vijeća. Nažalost, na dnevnom redu koji je medijima upućen upravo danas te točke nema.


–Kažnjavat ćemo sve koji budu neprikladno odjeveni s tisuću kuna kazne, odnosno 500 kuna ako se kazna plati odmah. Ali s obzirom da su izmjene te Odluke bile maknute sa jedne od prošlih sjednica Gradskog vijeća bojim se koliko će to imati smisla za ovu sezonu – rekao je nedavno Raguž.

No, očigledno je kako se ni ove sezone neće ništa poduzeti, a u idućim mjesecima u Gradu ćemo se nagledati svakojakih neodličnih prizora.

Pročitajte još

Tuna bar Pelješac objavio video: Velika bijela. Vanjska strana Mljeta!

Dulist

SPOJ TRADICIONALNOG I MODERNOG Sastav Kries nastupa u Lazaretima!

Dulist

[FOTO] Pridvorska folklorna skupina zabalala u Gradišću i Beču

Dulist