Aktualno

FOTO Evo kako napreduje obnova Kompasa

Hotel Kompas Uvala Lapad obnova

Radovi na hotelu Kompas u Uvali Lapad, započeti početkom studenog 2014. godine, u punom su jeku. Hotel je to u sklopu Jadranskih luksuznih hotela, koji bi svoja vrata trebao otvoriti u visokoj sezoni 2015.

Inače, Kompas je otvoren davne 1968. godine, a uz investiciju od oko 100 milijuna kuna hotel će se ove sezone nuditi kao hotel s 4 zvjezdice. Prije obnove Kompas je raspolagao sa 115 smještajnih jedinica, a nakon obnove njihov će se broj popeti na 173.

– Investicijom vrijednom 103,9 milijuna kuna planira se potpuna rekonstrukcija hotela koja uključuje i temeljite izmjene na svim unutarnjim prostorima hotela, te stvaranje sofisticiranog, modernog hotela s naglaskom na jednostavnost i udobnost.

Novi hotel, koji će nakon otvaranja u visokoj sezoni 2015. imati zvjezdicu više, raspolagat će s 173 smještajne jedinice; sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera – naveli su krajem siječnja iz Jadranskih luksuznih hotela.

Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, istaknuto je dalje, koja može primiti 400 osoba, novost u hotelskoj ponudi bit će potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist