Politika

[FOTO] Dubrovčani na skupu HDZ-a u Lisinskom

[FOTO] Dubrovčani na skupu HDZ-a u Lisinskom

Na XIX. Opći sabor Hrvatske demokratske zajednice, koji se ove subote održava u Zagrebu, stigli su i Dubrovčani. Među njima je i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, ujedno predsjednik GO HDZ-a Dubrovnik, koji se na društvenim mrežama pohvalio kako je ovo njegov dvanaesti u nizu sabor stranke.
-Služenje domovini u izazovnim vremenima je čast, ali i odgovornost. Ponosni smo na sva postignuća Vlade Republike Hrvatske i najdugovječnijeg hrvatskog premijera Andreja Plenkovića – naveo je Franković.
Uz njega, u Zagrebu su i tri gradske pročelnice, Ivana Brnin, Marijeta Hladilo i Zrinka Raguž. S njima je u Lisinskom ‘selfie’ opalila i Nikolina Klaić, bivša državna tajnica, danas članica Uprave Hrvatske lutrije.
U Lisinkom je i župan Nikola Dobroslavić, koji je na društvenim mrežama objavio sliku županijskog izaslanstva s predsjednikom Europske pučke stranke Manfredom Weberom, a dolaskom se pohvalila i Dubravka Šuica, koja je nedavno postala potpredsjednicom Europske pučke stranke.
Inače, oko 1.750 izaslanika izabrat danas će 10 članova Predsjedništva i 40 članova Nacionalnog odbora HDZ-a, čime će se dovršiti proces unutarstranačkih izbora.

Foto: Facebook

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist