Aktualno

FOTO Dani otvorenih vrata EU projekata u DUNEA-i

FOTO Dani otvorenih vrata EU projekata u DUNEA-i

Dani otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji održavaju se od 5. do 13. svibnja na nekoliko mjesta, od Bruxellesa i Dubrovnika do Putnikovića i Korčule.

Tako će od ponedjeljka do petka svoja vrata građanima otvoriti i županijska razvojna agencija DUNEA na adresi Branitelja Dubrovnika 41, kao i Centar za poduzetništvo DNŽ u Vukovarskoj 16.

Dane otvorenih vrata organizirali su Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA u suradnji s Centrom za poduzetništvo, Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika DURA-om, Korčulanskom razvojnom agencijom za lokalni razvoj KORA-om i Općinom Ston povodom obilježavanja Dana Europe i Europskog tjedna.

U srijedu 9. svibnja od 10 do 14 sati u Putnikovićima će građani moći razgledati Dom vinarske tradicije, obnovljen kroz EU projekte te saznati više o EU projektima koji se provode na području Županije. DUNEA će u suradnji s Općinom Ston predstaviti novo izdanje brošure Pelješac – vinsko carstvo.

U petak, 11. svibnja ispred palače Sponza od 10 do 13 sati DURA i DUNEA predstavljaju EU projekte s područja Dubrovačkoneretvanske županije na info štandu s brošurama i promotivnim materijalima.

U subotu, 12. svibnja od 10 do 13 sati u Korčuli se održava prvi sajam ‘Hrvatskog otočnog proizvoda’, gdje će korčulanska razvojna agencija KORA u suradnji s TZ grada Korčule predstaviti tri uspješno evaluirana projekta na info štandu.

Dani otvorenih vrata EU projekata realizirani su u sklopu programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i kampanje koju provodi Europska komisija pod nazivom ‘Europe in My Region’, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Pročitajte još

TURISTIČKI PROMET ŽUPANIJE U travnju ostvareno preko 440 tisuća noćenja

Dulist

[FOTO] NA KAMPUSU Mladi sudjelovali u ‘Europskoj priči o izborima’

Dulist

Županija i Dubrovnik predstavljaju se na sajmu ATM u Dubaiju

Dulist