Aktualno

FOTO/BLAGDANSKI DOMJENAK U ORSANA Jedriličarski klub proslavio uspješnu godinu

FOTO/BLAGDANSKI DOMJENAK U ORSANA Jedriličarski klub proslavio uspješnu godinu

Jedriličarski klub Orsan održao je svoj tradicionalni domjenak za sve članove uoči Božića i Nove Godine u utorak navečer u prostorima kluba.

Predsjednik kluba Marinko Mikulandra u uvodnoj je riječi pozdravio sve sudionike i osvrnuo se na rad kluba u 2018. godini.

-Mislim da je ova godina, što se tiče natjecateljskog dijela, bila sjajna. Osvojili smo najviše nagrada i pehara unatrag nekoliko desetaka godina, možda čak i više. Morao bih naglasiti da je naš član Ivo Klesić osvojio regatu Komiža, kada je pobijedio u svim mogućim disciplinama. On je to osvojio zasluženo i to je izuzetan rezultat s obzirom na veličinu i performanse njegovog broda. Istaknuo bih pobjedu na ‘Maloj Mrduji’ za djecu do 12 godina. To je rezultat koji nismo jako dugo postigli. Naš član Lukas Krile osvojio je prvo mjesto iako ima samo 10 godina – rekao je Mikulandra, naglasivši i ostale značajne rezultate kluba.

Osim što se osvrnuo na uspjehe dubrovačkih jedriličara, Mikulandra je zahvalio i Gradu Dubrovniku, kao i drugim partnerima koji financiraju infrastrukturu kluba te dodao kako klub stalno radi na poboljšanju uvjeta za sve zainteresirane za jedrenje, a pogotovo one koji se natječu na lokalnoj i višoj razini.

Netom prije početka domjenka, Mikulandra je još jednom svim prisutnima čestitao Božić i poželio sretne blagdane.

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist